Hallo allemaal,

Mijn blog is geopend! Vanaf nu zal ik hier gedachten, ideeën, opmerkingen een nieuwtjes over van alles wat het leven interessant maakt plaatsen. Het gaat mij vooral om dingen te delen. Ik zal proberen het leuk en interessant te houden, af en toe de diepte in te duiken en vooral mezelf te blijven. Mijn lezersgroep zal mijn spiegel zijn.

Ben

Blog is geopend
Getagd op:        

2 gedachten over “Blog is geopend

 • 23/10/2015 om 14:50
  Permalink

  Dag Ben (Professor),
  Ik heb met plezier je blogs zitten lezen. Ik wist niet dat je van schrijven houdt maar je blijft me dan ook verbazen, keer op keer. Mooie teksten en verbeeldingen die mij aan het nadenken zetten over van alles… Dank.
  Groetjes,
  Mike

  Beantwoorden
  • 23/10/2015 om 21:17
   Permalink

   Graag gedaan Mike.
   Ik hoop dat ik je nog lang kan blijven verbazen.
   Groetjes,
   Ben

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *